18.6.14

La Fira Remeiart torna al Castell de Penyafort


Aquest diumenge Santa Margarida i els Monjos ha tancat la celebració del Remeiart, que ha omplert el municipi d’activitats relacionades amb les herbes remeieres.

El colofó final de 15 dies d’activitats el va donar la Fira d'herbes remeieres Remeiart que es va celebrar aquest diumenge al Castell de Penyafort amb una oferta de parades i propostes que han consolidat la Fira com un dels certamens de referència a Catalunya dins el món de les herbes remeieres.

La fira va comptar amb l’assistència d’unes 4.000 persones que van passar pel Castell de Penyafort durant tot el matí, ja que la pluja va obligar a ajornar algunes activitats de la tarda i a desmuntar la Fira abans d’hora.  

Des de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos es valora de forma molt positiva aquesta nova edició de la fira que va comptar, com ha vingut fent cada any, amb una àmplia oferta de tallers i activitats formatives i lúdiques.


A banda de la Fira, el Remeiart compta també amb altres propostes entre les que hi havia les Jornades Tècniques que es van dur a terme dissabte al Molí del Foix amb un ple total d’assistència, o una caminada de descoberta d’herbes, vins i poesia pels volts del Castell..