13.9.11

Imma Ferret apel·la a la defensa del català en el discurs institucional de la Diada a Santa Margarida i els Monjos

Aquest dissabte dia 10 de setembre, a la nit, es va dur a terme, com ja és tradicional a Santa Margarida i els Monjos, la Commemoració Institucional de la Diada Nacional de Catalunya al Castell de Penyafort. L’acte va començar amb un parlament de l’alcaldessa Imma Ferret en el que va apel·lar a la defensa de les llibertats dels catalans i de la llengua tot recordant que “som un sol poble i cal respondre units a qualsevol intent de crear problemes on no hi són, de fracturar la nostra societat i de doblegar la nostra identitat”.

Ferret va recordar també en el seu discurs la reivindicació dels valors i conviccions dels catalans, sense oblidar temes com el compromís per fer de la lluita social, econòmica i contra la crisi la seva principal determinació. L’alcaldessa va cloure el discurs amb un esment especial de respecte i solidaritat envers les víctimes dels atemptats de l’11S i a totes les víctimes d’atacs i atemptats terroristes.

En acabar, el director de la nova Coral dels Monjos, Josep Sendra, va dirigir el cant dels Segadors.

La commemoració va continuar amb un concert de música a càrrec dels BCN Singers, amb un repertori de peces tradicionals angleses i fragments de musicals. L’acte estava inclòs en el XXII Cicle Música als Castells que cada any organitza l’Ajuntament i la Fundació Castells de Catalunya.

BCN Singers

L'alcaldessa, Imma Ferret durant el dicurs institucional
acompanyada dels regidors de la corporació municipal